WiFi záznamník testo Saveris 2 H2 Vám umožní sledovat teplotu a vlhkost v chladírnách, na pracovištích nebo ve skladech. Naměřené hodnoty teploty a vlhkosti jsou spolehlivě zaznamenávány po dlouhou dobu a přenášeny přímo do Testo Cloudu (online datového úložiště) prostřednictvím Vaší WLAN sítě. Tyto naměřené hodnoty si poté můžete zobrazit kdykoliv a kdekoliv, za pomoci Vašeho chytrého telefonu / tabletu nebo PC s připojením k internetu.
        
        
        
        
        
    - Automatické sledování teploty a vlhkosti pomocí externí sondy (volitelně)
- Systém WiFI záznamníků se snadnou instalací a provozem
- Zobrazení naměřených hodnot kdykoliv a kdekoliv z Vašeho chytrého telefonu / tabletu / PC
- Upozornění o překročení nastavených hraničních hodnot pomocí emailu nebo SMS zprávy (volitelně)
Detailní popis produktu
Technické údaje
Hlavní technická data
| Váha | 240 g | 
| Rozměry | 95 x 75 x 30.5 mm | 
| Provozní teplota | -30 do +50 °C | 
| Třída ochrany | IP54 | 
| Rychlost měření | Advanced: 1 min … 24 h | 
| Dveřní kontakt | - | 
| Rychlost komunikace | Advanced: 1 min … 24 h | 
| Připojení k WLAN | Frekvence bezdrátového přenosu 2.4 GHz; Možné metody šifrování: bez šifrování, WEP, WPA, WPA2, WPA2 Enterprise. Záznamníky komunikují prostřednictvím standardního protokolu MQTT a jsou schopné synchronizace času SNTP. | 
| Externí připojení | External humidity/ temperature probes | 
| Napájecí zdroj | 4 x AA AlMn batteries; mains unit optional; for temperatures below -10 °C please use Energizer batteries 0515 0572 | 
| Pamět | 10,000 měřené hodnoty / kanál | 
| Životnost baterie | 12 months (typical value, depending on the wireless LAN infrastructure) at +25 °C, 15-minute measuring cycle and standard communication cycle at -30 °C, 15-minute measuring cycle and standard communication cycle with Energizer batteries 0515 0572 | 
| Skladovací teplota | -40 do +70 °C (bez baterií) | 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rozdělení podle oboru | 
|---|---|
| Záruka: | 2 roky | 
| EAN: | 4029547017469 | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
 
                         
                         
                         
                        



 
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
            